Valikko Sulje

1.-15.2. Puhutaan ympäristötunteista -verkkoryhmä nuorille (3 x 2 h)

Hei nuori, ahdistaako ilmastokriisi tai luontokato? Tule mukaan uuteen kolmen kerran nuorille suunnattuun Puhutaan ympäristötunteista -verkkoryhmään!

Ilmastokriisi, luontokato, pandemiat ja muut ympäristökriisit sekä tulevaisuuden epävarmuus herättävät paljon erilaisia tunteita. Uuden tutkimuksen mukaan nuorista 75 % pitää tulevaisuutta pelottavana – et siis ole yksin! Ilmasto- ja ympäristötoiminta voivat auttaa tunteiden käsittelyssä, mutta ympäristötunteiden äärelle on myös hyvä pysähtyä, jotta vältämme uupumisen ja kyynistymisen. Tule oppimaan miten kohdata ja käsitellä ympäristötunteita!

Tervetuloa kolmena tiistai-iltana 1.2., 8.2. ja 15.2. klo 18–20 Zoomissa kokoontuvaan ryhmään. Ryhmään ovat tervetulleita kaikki noin 15–29-vuotiaat.

Ryhmässä tarjotaan tutkittua tietoa ympäristöön liittyvistä tunteista ja työkaluja niiden käsittelyyn, sekä pohditaan oman toiminnan ja tunteiden käsittelyn välistä suhdetta.  Käsiteltäviä aiheita ovat ympäristötunteet minussa, tietoa ympäristönmuutoksista ja -tunteista, tunteiden ja tiedon kanssa eläminen, yhteisön tuki sekä tulevaisuus. Verkkoryhmän sisältöä painotetaan osallistujien toiveiden mukaan. Vertaistuen, keskustelun ja vinkkien jakamisen avulla tuetaan omaa hyvinvointia haastavassa tilanteessa.

Ilmoittaudu viimeistään 31.1. tällä lomakkeella! Lisätietoja ryhmästä: taneli@tunne.org