Valikko Sulje

Tietoa

Tunne ry on vuonna 2018 Helsingissä perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö. Tarkoituksenamme on edistää maailmaa, jossa kenenkään ei tarvitse olla yksin ilmastonmuutokseen liittyvien tunteiden ja ajatusten kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuksia ilmaston- ja ympäristönmuutokseen liittyvien tunteiden ja ajatusten käsittelyyn. Haluamme tehdä sen luottamuksellisesti ja puolueettomasti yksilön taustasta ja suhtautumisesta riippumatta. Voit tutustua yhdistyksen sääntöihin.

Suosituin toimintamuotomme on räätälöityjen työpajojen suunnitteleminen ja toteuttaminen erilaisille ryhmille. Olemme toteuttaneet työpajoja tähän mennessä mm. oppilaitoksille, järjestöille, kunnille ja erilaisiin tapahtumiin. Kysy meitä tilaisuuteesi!

Tarjoamme ohjausta ja neuvontaa ympäristötunteiden ja -ajatusten käsittelyyn liittyen. Voit ottaa meihin yhteyttä, jos haluat lisätietoa ja vinkkejä itsellesi tai jonkun muun tilanteeseen. Neuvonta ja ohjaus on maksutonta.

Teemme yhteistyötä meille keskeisten teemojen edistämiseksi.  Tunne ry on MIELI ry:n ja Nyyti ry:n kanssa mukana STEA-rahoitteisessa Ympäristöahdistuksen mieli 2020–2022 -hankkeessa, joka on käynnistynyt keväällä 2020.

Toimintaa kehittävät ja toteuttavat ensisijaisesti sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset. Tunne ry:n tarjoamien palvelujen käyttö tai sen järjestämiin tapahtumiin osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.