Valikko Sulje

Tietoa

Tunne ry on vuonna 2018 Helsingissä perustettu, poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton kansalaisjärjestö. Tarkoituksenamme on edistää maailmaa, jossa kenenkään ei tarvitse olla yksin ilmastonmuutokseen liittyvien tunteiden ja ajatusten kanssa.

Tarjoamme mahdollisuuksia ilmaston- ja ympäristönmuutokseen liittyvien tunteiden ja ajatusten käsittelyyn. Haluamme tehdä sen luottamuksellisesti ja puolueettomasti yksilön taustasta ja suhtautumisesta riippumatta. Voit tutustua yhdistyksen sääntöihin.

Suosituin toimintamuotomme on räätälöityjen työpajojen suunnitteleminen ja toteuttaminen erilaisille ryhmille. Olemme toteuttaneet työpajoja tähän mennessä mm. oppilaitoksille, järjestöille, kunnille, yrityksille ja erilaisiin tapahtumiin. Kysy meitä tilaisuuteesi!

Tarjoamme puhelimitse ja sähköpostitse maksutonta ja luottamuksellista ohjausta ja neuvontaa ympäristötunteiden ja -ajatusten käsittelyyn liittyen.

Voit soittaa meille numeroon 0505499353 keskiviikkoisin klo 16–18, jos haluat lisätietoa ja vinkkejä itsellesi tai jonkun muun tilanteeseen.

Sähköpostia voit lähettää osoitteeseen tuki@tunne.org. Pyrimme vastaamaan viesteihin kolmen arkipäivän kuluessa.

Myöhemmin keväällä 2023 avaamme myös chatin.

Teemme yhteistyötä meille keskeisten teemojen edistämiseksi. Vuosina 2023–2025 olemme mukana MIELI ry:n ja Nyyti ry:n kanssa Ympäristö ja tulevaisuus mielessä -hankkeessa. Voit tilata hankkeelta omalle yhteisöllesi työpajan, koulutuksen tai infotilaisuuden. Keskeisinä näkökulmina ovat mielenterveys- ja tunnetaitojen, vertaistuellisuuden ja yhteisöllisyyden tukeminen ympäristökriisin aikakaudella. Hankkeen tarjoama toiminta on tilaajille ja osallistujille maksutonta.

Kotisivu: www.ymparistoahdistus.fi
Instagram: ymparistotunteet

Toimintaa kehittävät ja toteuttavat ensisijaisesti sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset. Tunne ry:n tarjoamien palvelujen käyttö tai sen järjestämiin tapahtumiin osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.