Valikko Sulje

Osallistu

Toimintamme ytimessä on ympäristökriisin eri osa-alueisiin ja tulevaisuuteen liittyvien tunteiden ja ajatusten käsittely. Tätä teemaa voidaan lähestyä monin eri tavoin. Tiedotamme erilaisista yleisötilaisuuksista ja palveluistamme kotisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Eniten toimintaa on tarjolla Ympäristöahdistus.fi-sivuston kautta. Toimintaamme osallistuminen ei edellytä yhdistyksen jäsenyyttä.

Liity jäseneksi

Helpoin tapa tukea Tunne ry:n toimintaa on liittyä kannattajajäseneksi. Jäseneksi voivat liittyä yksityiset henkilöt sekä yhteisöt, jotka haluavat tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Jäsenmaksujen suuruudet ovat 20 euroa vuodessa yksityishenkilöille ja 100 euroa vuodessa yhteisöille. Opiskelijoiden, työttömien, eläkeläisten ja varus-/siviilipalvelushenkilöiden jäsenmaksu on 10 euroa vuodessa. Kannattajajäsenillä on yhdistyksen kokouksissa läsnäolo- ja puheoikeus, mutta ei äänioikeutta. Kannattajajäseneksi voi liittyä tekemällä tilisiirron yhdistykselle seuraavasti:

Vastaanottaja: Tunne ry
Tilinumero: FI6757201020447294
Viesti: Jäsenmaksu 2020 ja oma sähköpostiosoitteesi
Summa: 10, 20 tai 100 euroa

Voit hakea myös varsinaiseksi jäseneksi. Jos yhdistyksen toiminta on lähellä sydäntäsi ja haluat olla aktiivisemmin mukana toiminnassa ja/tai osallistua päätöksentekoon, täytä jäsenhakemus. Hakemuksen saavuttua otamme sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä. Jäsenmaksun suuruudet ovat samat kuin kannattajajäsenillä.