Valikko Sulje

Minä maisemassa – luovan kirjoittamisen työpaja 16.5.2023

Henkilö suolla katselemassa maisemaa.

Hei sinä 18+ -ikäinen! Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus päästä kirjoittamaan ohjatusti luontoteemasta, sekä halutessasi osallistua samalla tutkimukseen. 

Tutkimus, johon työpajoissa kerätään kirjoituksia selvittää luonnon merkitystä ihmisen hyvinvoinnille ja on osa väitöskirjatutkija Johanna Jämsän väitöskirjaa. Johannaan ja hänen tutkimukseensa voit käydä tutustumassa myös (Instagramissa) @luonto_eudaimonia. Työpajoista on tullut tosi hyvää palautetta aiemmilta osallistujilta. 

Pidämme noin 2,5 tunnin mittaisen Minä maisemassa -luovan kirjoittamisen työpajan Helsingin keskustakirjasto Oodissa tiistaina 16.5.2023 klo 17:00-20:00. Työpajaan toivotaan mukaan monenlaisia ihmisiä, monenlaisilla luontosuhteilla.

  • Et tarvitse aiempaa kirjoituskokemusta, tehtävät soveltuvat kaikentasoisille kirjoittajille
  • Ei tarvitse olla ns. luontoihminen (haluamme mukaan myös ihmisiä, jotka eivät koe itseään vahvasti luontoihmisiksi)
  • Voit osallistua pelkästään työpajaan, omaksi iloksesi, vaikka et antaisi tekstejä tutkimukseen

Tehtävät ovat selkeitä, inspiroivia ja helppoja kirjoittaa. Ne on ohjattu video- sekä kirjoitetuin ohjein, jotka heijastetaan tykillä tilan seinälle. Paikan päällä Oodissa on Tunne ry:n toiminnanjohtaja Taneli Saari sekä väitöskirjatutkija Johanna Jämsä antamassa lisätietoa, keskustelemassa ja pitämässä kahvitauon puolivälissä. Kahvit ja teet tarjotaan kaikille työpajan osallistujille. 

Ilmoittaudu työpajaan s-postilla johanna.jamsa@utu.fi tai soittamalla virastoaikaan p. 044-9801 445 viimeistään 8.5. Mukaan mahtuu 14 ensiksi ilmoittautunutta.

Jos herää kysyttävää työpajoista tai tutkimuksesta, Johannalta voit myös kysyä matalalla kynnyksellä lisätietoja.