Valikko Sulje

Uusi ympäristötunnehanke ja toimintakausi käyntiin

Kolmen sosiaali- ja terveysalan järjestön, MIELI Suomen Mielenterveys ry:n, Nyyti ry:n ja Tunne ry:n Ympäristöahdistuksen mieli 2020‒2022 -hanke on saanut STEA-avustuksen. Hankehakemuksen valmistelussa oli mukana myös muita tahoja, jotka tulevat osallistumaan projektin eri vaiheisiin.

Kolmevuotinen yhteistyö käynnistyy maaliskuun aikana ja jatkuu vuoden 2022 loppuun asti. Hanke tulee tuottamaan valtakunnallisesti eri kohderyhmille suunnattuja, ympäristötunteiden käsittelyyn liittyviä koulutuksia, tietopaketteja ja tilaisuuksia. Hanketiimi tulee tiedottamaan toiminnastaan tarkemmin myöhemmin avattavien kanavien kautta.

Tunne ry:lle avustus merkitsee yhden palkattavan työntekijän resurssia. Yhdistyksen hallitus valitsi uuteen toiminnanjohtajan tehtävään Taneli Saaren, joka on aiemmin toiminut Tunne ry:n hallituksen puheenjohtajana ja työpajojen ohjaajana. Saari työskentelee kokoaikaisesti hanketyössä ja edistää samalla muuta Tunne ry:n toimintaa.

Yhdistyksen vuosikokous järjestettiin 3.2.2020. Jäsenistö valitsi kaudelle 2020‒2021 puheenjohtajaksi Sanni Saarimäen, joka on aiemmin toiminut Tunne ry:n varapuheenjohtajana. Muiksi hallituksen jäseniksi valittiin Tomi Hiekkanen, Mikko Hiljanen, Tuire Korvuo, Maija Raikamo, Rene Ranka ja Teemu Uusitalo. Hallituskausi on yhden toimintakauden eli noin vuoden mittainen. Vuosikokouksessa vahvistetun toimintasuunnitelman mukaisesti yhdistyksen toiminnan painopisteinä ovat vuonna 2020 edellä mainittu STEA-hanke sekä yhdistyksen tunnettuuden lisääminen toiminnan, viestinnän ja verkostoitumisen avulla.