Valikko Sulje

Ympäristötunteiden äärellä -etätyöpaja 9.3.2023 (2 h)

Huolettaako ilmastokriisi, surettaako luontokato, mietityttääkö tulevaisuus? Tule mukaan maksuttomaan Ympäristötunteiden äärellä -etätyöpajaan!

Ympäristökriisin eri osa-alueet ja muut tulevaisuuden epävarmuudet herättävät meissä paljon erilaisia tunteita ja ajatuksia. Toiminta voi auttaa tunteiden käsittelyssä, mutta myös tunteiden äärelle on hyvä pysähtyä, jotta vältämme uupumisen ja kyynistymisen.

Zoom-etätyöpaja torstaina 9.3.2023 klo 18–20 tarjoaa keinoja ympäristöön liittyvien tunteiden kohtaamiseen ja käsittelyyn. Työpajassa saat vertaistukea ja mahdollisuuden pohtia omaa suhtautumistasi ilmasto- ja ympäristökriisiin sekä tulevaisuuteen.

Työpaja sopii lähtökohtaisesti kaikille, jotka haluavat vertaistukea ja keskustelua ympäristötunteiden käsittelyyn. Keskeistä työpajassa on luottamuksellisuus, kaikkien ryhmäläisten arvostus, oikeus puhua ja olla puhumatta. Jos sinusta tuntuu, että et esimerkiksi juuri nyt jaksa tai ole valmis kuulemaan muiden kokemuksia, voit kokeilla esimerkiksi itse tehtäviä harjoituksia.

Työpajan ohjaa Tunne ry:n toiminnanjohtaja Taneli Saari. Ilmoittaudu mukaan tällä lomakkeella 8.3.2023 mennessä. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Työpaja on osa Ympäristö ja tulevaisuus mielessä -hanketta.